tisdag 9 augusti 2016

Hej galenskap!

Egentligen är jag här för att jag inte ska bli fullständigt galen. Mitt huvud är så fullt av tankar och på något sätt måste jag få utlopp för dem. Jag har bloggat i evigheter, började långt innan det fanns något som hette blogg och allt jag hade var en enkel sida på forum som Helgon.se, med möjligheten att föra dagbok. Redan från början var det för min egen själsfrids skull, för att inte tankarna skulle driva mig helt till vansinne.

Sedan övergick jag till att fokusera på mitt läsintresse – jag läser framför allt fantasy, skräck, dystopier och allt möjligt skruvat – och min förkärlek för allt nördigt. Bloggen blev allt mer en bokblogg och det har funkat bra, till nu. Nu är huvudet fullt av allt annat än tankar om böcker. Å, jag läser! Jag läser, jag spelar tv-/dataspel och jag ser nördiga tv-serier (älskar Doctro Who!) men jag vill komma tillbaka till mina egna texter istället för att bara skriva om andras.

Med det inte sagt att det inte kommer förekomma sådant också. Jag vill gärna dela med mig av de läsupplevelser jag har men det är bara en del av det jag behöver få ur mig. Förmodligen blir det en blandning av allt från böcker och trädgårdsarbete till funderingar om livet och att leva med mental ohälsa Säkerligen kommer mina odjur katter att få ta lite plats, liksom mitt eget skrivande (både i form av reflektioner och noveller).

Med andra ord – det jag skriver här kommer i mångt och mycket vara för min egen mentala hälsas skull men jag skulle tycka att det var riktigt kul om du också ville följa med på resan.

2 kommentarer: