onsdag 24 augusti 2016

Ladyn med luggen

Vem är hon egentligen, hon bakom den bångstyriga luggen?

Jag skulle inte ljuga om jag kallade mig en hårdrockande (bok)nörd med en faiblesse för tatueringar, skräck och lakrits. Jag älskar vinter och snö. Längtar till julen! Skickar mängder av textmeddelanden men ringer mer sällan. Äter när jag har tråkigt och ibland när jag är ledsen. Tycker om att träna i grupp men gör det inte särskilt ofta. Älskar att bada och sörjer ibland att jag gav upp simningen för handbollen.

Jag delar mitt hem med två underbara och underhållande katter. De är mina bebisar. Vi gräver rabatter tillsammans ute på täppan. Ibland dricker jag för mycket kaffe och jag biter på naglarna så fort nagellacket flagar. Har ett kontorsjobb som tar det mesta av min tid och ork men drömmer om att kunna försörja mig på att skriva. Läsa. Måla. Går efter 36 år i livet på utredning för bipolär sjukdom och/eller ADD. Har jobbat mig igenom social fobi och är på den punkten mycket bättre nu.

Älskar mina nära och kära även om de gör mig tokig ibland. Gissar att de säger detsamma om mig. Älskar till hjärtat värker men avskyr att visa mig sårbar. Vill vara bäst på allt jag ger mig in på. Nej, förlåt - jag vill vara bäst på allt, punkt!

Dessutom förutsätter i princip alla mina framtidsplaner att jag vinner drömvinsten på Lotto. Det är väl helt realistiskt, är det inte det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar